Предлагаме ви възможност да рекламирате при нас, както и да размените банер на Вашия сайт с нас.

 

 

Сайтът ни е с голям потенциал, в което ще се убедите сами.

Всяка страница от сайта носи полезна информация, което гарантира, че всеки посетител ще види вашия банер независимо къде точно е разположен в сайта ни (на заглавната или на вътрешна страница).

Мястото за разполагане е фиксирано:

1) за реклама в графата с авторските права на сайта и брояча;

2) за банери в раздел Връзки.

Размерът на банерите се доуточнява с желаещите да рекламират или да разменим банери.

Ако имате предпочитания за определена страница, на която да бъде разположен банера ви споделете с нас и ние ще удовлетворим това ваше желание в зависимост от функционалността на сайта ни.

Ако желаете да разменим банери, от Вас се иска да изберете някой от нашите банери, да го разположите на вашата страница, като копирате кода на самия банер, разположен непосредствено под картинката, която ще се визуализира и да ни изпратите писмо, използвайки формата ни за контакт, разположена в раздел Контакт на сайта ни.

Препоръчително е да НЕ записвате картинката локално на Вашия сайт. По този начин ние ще можем периодически да подновяване банерите и няма да се налага всеки път да редактирате кода или да записвате новата / новите банери. Ние щe направим същото за Вас.

Ако желаете да рекламирате при нас или да разменим банери, моля използвайте формата за Контакт.

Наши банери:

1. 88×31

2. 486×60

3. 250×30

4. 150×80

 

[Новини] + [Нагоре]

 


Внимание: съдържанието на сайта е обект на авторски права. Копирането на авторски материали от сайта без разрешение от авторите им е забранено и ще бъде наказвано с всички способи за закрила на авторското право: Гражданскоправна закрила; Административноправна закрила; Наказателноправна закрила. Copyright © 2008 - www.lazio-bulgaria.com - Всички права запазени.


bulgarian properties