За сайта

История на сайта:


Накратко в няколко реда за това как възникнахме в интернет.

И така, Лацио е отбор, който е познат на повечето любители на футбола главно благодарение на сезон 1999/2000г. Тогава отборът спечели Серия А, купата на Италия и Суперкупата на Европа, и то навръх 100-годишнината си. От тогава насетне, нещата за римските орли тръгнаха не чак толкова добре, отборът беше разпродаден и съответно слезе от „светлините на прожекторите“.

Честно казано познавам не много фенове на отбора, точно поради последното по-горе, защото сякаш хората винаги обичат да подкрепят т.нар. в медиите „по-силните“ и когато станат „по-слаби“, просто хората се пренасочват… Лацио след сезон 1999/2000г. не е с футболисти като Реал Мадрид, Милан или някой друг богат „гранд,“ дори напротив, но за мен и нас – този отбор е много повече!

Въпреки това, Лацио е отборът, който аз ще подкрепям винаги извън България! Заради куп мои причини.

Затова, потърсих в мрежата, оказа се, че вече имаше сформиран интернет сайт в hit.bg, а именно: laziobulgaria.hit.bg. Свързах се с момчетата. По това време martinese беше с никнейм laziogamen и беше модератор на стария форум, а SCT по настоящем redeem беше администратор. Предложих им да обединим усилия в нещо по-голямо и достойно като за Лацио. Харесвам отбора, а споменатите хора също, затова си казах, че заедно можем да изградим нещо хубаво, нещо голямо, където привържениците на небесносините да могат да намират информация за клуба и да дискутират различни теми.

Така, избрахме името и започнахме работа. До този момент сайтът смени цели пет визии, а настоящата е шеста /пусната декември 2010 г./.

По работата за сайта и форума трябва да бъдат отличени: martinese, redeem, invontor, emko, salas /“виновник“ за третата визия на сайта, също така администратор на канала на Лацио – #lazio в IRC/, in4eto_lsfc /статии, преводи и новини/, usampa /автор на старото flash лого на форума/.

И така, до ден днешен от 2006 г. насам, се стремим със собствени сили и идеи да поддържаме кътче в интернет, където привържениците на Лацио в България да се събират.

Дано сме на прав път!

Lex

Относно идеята на сайта:

Lazio-Bulgaria.com е сайт посветен изцяло на небесносинята спортна идея Лацио. Бихме искали да подчертаем още веднъж значението на S.S. Lazio – Societa Sportiva илиСпортно Дружество. Тук не се лансират нито политически, нито религиозни идеи, а се събират хора, които обичат спорта и Лацио!

В момента екипът на Лацио България включва:

1. Lex  – администратор
2. martinese
3. redeem
4. Emko
5. salas
6. Invontor – глобален модератор

Новинарски екип:

-Kala; kkostov;

Не набираме повече администратори или модератори, защото този брой е напълно достатъчен.

Търсим отговорни хора, обичащи Лацио, които могат да се включат в Новинарския екип, за да помогнат с намирането на информация – предимно преводи от италиански и други международни сайтове или книжни издания /новини, статии, снимки, видео и др./.

Ако имате предложения относно сайта или форума – свържете се чрез форума с някой от посочените администратори отгоре.

Внимание авторски права:

– всички коментари, анализи, новини или мнения, написани от потребител, са изцяло негово притежание и той носи пълни права върху своя интелектуален труд т.е. има право да се разпорежда с написаното.

– всички пуснати снимки, коментари, анализи, новини и други материали в сайта принадлежат на техния автор или на съответния нисител на авторските права.

– материали публикувани със специален защитен знак на lazio-bulgaria.com, принадлежат изцяло на създателите на настоящия сайт.

В случай, че имате проблеми, въпроси или препоръки към сайта можете да се свържете с нас от раздел контакт на сайта или във форума ни.

Приятни мигове в пределите на сайта!

И не забравяйте – БЪДЕЩЕТО НИ ПРИНАДЛЕЖИ!!!

Публикувано в За сайта. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>